Πρασακάκη 15, Θεσσαλονίκη
addictive lashes
Σχετικά με το Lashroom και τη Μένια Ναλμπάντη

Πολυτέλεια, ποιότητα, επαγγελματισμός, εμπιστοσύνη…

Τα 4 στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον χώρο μας και τη δουλειά μας.

Τα extensions βλεφαρίδων δεν είναι κάτι περιττό ή “extravagant”, όπως πολλοί νομίζουν.
Είναι μια ευκαιρία για κάθε γυναίκα να… ανθίσει!
Και μ’ αυτό εννοούμε κάτι βαθύτερο από τη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης.

Το βλέμμα μεγαλώνει χάρη στον όγκο που προσθέτουν οι βλεφαρίδες και το μάτι «ανοίγει». Η διαφορά που θα παρατηρήσετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα έγκειται ακριβώς στο βαθύ και δυναμικό σας βλέμμα.

Πως θα σας φαινόταν να βγαίνετε τα πρωινά κομψή και λαμπερή, χωρίς να έχετε κάνει απολύτως τίποτα; Όνειρο… που θα γίνει πραγματικότητα!

Το υγειές πρόσωπο είναι καθοριστικός παράγοντας στο πως αντιμετωπίζουμε κάποιον που μόλις γνωρίσαμε. Το βλέμμα σας πλέον, πέρα από σιγουριά, αποπνέει και υγεία, καθώς δεν θα αντιμετωπίζετε τα αρνητικά της χρόνιας χρήσης μάσκαρας, όπως υπολείμματα χρώματος και αποκόμματα τρίχας, μαύρους κύκλους που δε φεύγουν ή κενά στα ματόκλαδα.

Η αντιμετώπιση των γύρω σας στη συνέχεια θα πυροδοτήσει τη δική σας αυτοπεποίθηση και θα ανανεώσει την αύρα σας… η οποία με τη σειρά θα επιφέρει έμπνευση, παραγωγικότητα, εσωτερική ολοκλήρωση και ευημερία!

Για τη Μένια Ναλμπάντη:

Από τη στιγμή που ασχολήθηκε με κάτι σχετικό το 2010, μυήθηκε στον κόσμο της αισθητικής και πιο συγκεκριμένα στο κομμάτι της τοποθέτησης βλεφαρίδων. Εξειδικευμένη στον τομέα της και φιλόδοξη πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της στο δικό της χώρο ομορφιάς, το “Addictive Lashroom”.

Τότε άνοιξε ένα μοναδικό Lashroom, σήμερα κυκλοφορεί τη νέα σειρά του δικού της brand! Addictive, λοιπόν, μια σειρά καλλυντικών που θα σας “εθίσει” στην αγάπη των ματιών σας και της προσωπικής σας φροντίδας!

Η περιποίηση σου συμβάλει στην ευτυχία σου!

Grow confident ~ with ADDICTIVE